Opi uutta lomalla koiran kanssa! Lomaile Rokualla ja kartoita samalla koirasi hyvinvointi tai opetelkaa yhdessä uusia taitoja asiantuntevan kouluttajan johdolla.

Koiran hyvinvointikartoitus

Kartoituksessa käydään läpi elämän perusasioita, kuten laji – ja rotutyypillinen käyttäytyminen, terveydentilaan liittyvät huomiot, ravitsemus, liikunta, sosiaaliset kontaktit ja virikkeet. Myös mahdollisen ongelmakäytöksen alustava analyysi ja koulutusneuvonta.

Hinta: 85€

Kesto: 1,5-2 tuntia

Miten koira oppii?

Käyttäytymistieteellisen kouluttamisen perusperiaatteet, eli miten eläin oppii helpoiten ja kivuttomasti. Naksutinkoulutuksen perusperiaatteet, vahviste, sekundäärivahviste, palkkion ajoitus ja suunta.  

Hinta: 85€

Kesto: 1,5-2 tuntia

Helppoa elämää koiran kanssa

Käydään läpi koiran tärkeimmät taidot: lähellä pysyminen, luoksetulo, hihnakäytös, odottaminen sekä rauhoittuminen ja niiden opettamisen perusperiaatteet.

Hinta: 85€

Kesto: n. 2 tuntia

Koulutustunti

Pehmeisiin koulutustapoihin perustuva koulutustunti asiakkaan valitsemaan käytökseen.

Hinta: 39€

Kesto: 60 minKouluttajana Katariina Paatelainen, Käyttäytymistieteellinen eläintenkouluttaja ja ongelmakoirakouluttaja (Suomen Eläinkoulutuskeskus). Lisäksi mahdollisuus koirahierojan ja -fysioterapeutin käyntiin (lisähinta, erikseen sovittava). Halutessa koulutuksen tai kartoituksen jälkeen kouluttaja suosittelee omalta tai lähipaikkakunnalta sopivaa kouluttajaa jatkoa varten.

Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme (020 7819 200, myynti@rokua.com).