Padletur på elven (2 dager)

Elvepadletur i umiddelbar nærhet av Rokua passer for alle og krever helt normal kondisjon og balanse; det er ikke nødvendig med tidligere padleerfaring eller eget padleutstyr. Det er transport fra hotellet til der padleturen starter. Helt i starten blir vi kjent med padleredskaper og -utstyr; vi pakker kanoene og går gjennom padleteknikk og -sikkerhet. Vi padler i indianerkanoer (2 personer / kano); også tilbud om å leie kajakk. Padling skjer i regi av en instruktør, og padleturen avbrytes av og til med en spisepause midt i naturen. Etter å ha padlet cirka 20 km, stopper vi opp, legger inntil stranden og etablerer en leir. Etter maten hygger vi oss rundt et bål og overnatter i koie eller telt. Neste morgen fortsetter turen i cirka 20 km. Etter strandsetting er det transport tilbake til Rokua Health & Spa Hotel.

Programmets varighet:
2 dager (og en overnatting)

Sesong:
vår – sommer – høst

Antall personer:
3–14

Pris:
240 € / person inkl. instruktørens tjenester, transport, padle- og sikkerhetsutstyr, full pensjon (turlunsj x 2, turmatmiddag, frokost), overnattingsutstyr, ansvarsforsikring, MVA

For bestilling og mer informasjon, ta kontakt med vår kundeservice på tlf. +358 20 7819 200 eller e-post: sales@rokua.com.

Vi forbeholder oss retten til endringer.