Jokamiehen ja -naisen hiihtokoulu

Opi uusimmat vinkit nykypäivän hiihtotekniikasta! Hiihtokoulussa saat lisäintoa hiihtämiseen ja hiihtosi muuttuu helpommaksi ja vauhdikkaammaksi. Hiihtokoulun vetäjänä kokenut hiihtovalmentaja Hannu Kaikkonen.

Kaksi ryhmää: vapaa ja perinteinen tekniikka.

Hinta: 60€ / henkilö, sis. kolme hiihtotekniikkatuntia joko perinteistä tai vapaata tekniikkaa.

Tiedustelut: hannu.kaikkonen@rokua.com tai p. 040 650 8950

Max. 15 osallistujaa / ryhmä.

 

Matkalla Tervahiihtoon valmennus

Saa uutta perspektiiviä hiihtoosi ja kehity haluamallasi osa-alueella 5 kuukauden inspiroivassa ja tuloksekkaassa valmennuksessa! Matkalla Tervahiihtoon on suunnattu edistyneille hiihtäjille, joilla on jo kokemusta suksien päällä olosta ja hiihtokilometrejä on karttunut. Ammattilaisen opastuksessa kehität hiihtotekniikkaasi ja -vauhtiasi sekä opit optimoimaan harjoittelun määrää ja laatua. Valmennuksessa voit tähdätä esimerkiksi Tervahiihdon 53km matkalle. Nosta suorituskykysi uudelle tasolle samanhenkisessä seurassa!

Ensimmäinen kokoontuminen: 15.10. klo 18

Valmennushinta: 59€ / henkilö / kk

Valmennus sisältää harjoitusohjelman ja kaksi kokoontumiskertaa kuukaudessa, jolloin käydään läpi tekniikkaa, harjoituksia ja luentoja. Lisäoptiona tarkemmat kuntotestit ja yksilöllinen fysioterapia erikoishintaan.
 
 

 

Tiedustelut: hannu.kaikkonen@rokua.com tai p. 040 650 8950. Voit myös sopia ryhmällenne sopivan ajan erikseen.

 

TervaPolku JATKO

Matkalla Tervahiihtoon! TervaPolku Jatkoryhmä on suunnattu edistyneille hiihtäjille tai aiemman valmennuksen läpikäyneille. 5 kuukauden inspiroivassa ja tuloksekkaassa valmennuksessa kehität edelleen hiihtotekniikkaasi ja opit optimoimaan harjoittelun määrää ja laatua. Nosta suorituskykysi uudelle tasolle samanhenkisessä seurassa! Tarjoamme monipuolisen kattauksen erilaisia hiihtotekniikkatreenejä. Valmennuksessa opit lisää lihaskuntoharjoittelusta, lihashuollosta sekä ravitsemuksen periaatteista, jotka parantavat kestävyyttäsi.

OHJELMA » 

Valmennushinta: 59€ / henkilö / kk
Valmennus sisältää harjoitusohjelman ja kaksi kokoontumiskertaa kuukaudessa, jolloin käydään läpi tekniikkaa, harjoituksia ja luentoja. Lisäoptiona tarkemmat kuntotestit ja yksilöllinen fysioterapia erikoishintaan.

Kerää valmennukseen mukaan 10-15 hengen ryhmä ja toimi yhteyshenkilönä valmennuksen ajan niin pääset itse mukaan ilmaiseksi! Sovi ryhmällenne sopiva aika erikseen (aloitus esimerkiksi viikoilla 42-43): hannu.kaikkonen@rokua.com tai p. 040 650 8950.

Yhteistyössä Team Tervahiihto ja SporttiOravat