Liikuntaryhmät

Järjestämme erilaisia liikuntaryhmiä yhteisöille, yhdistyksille ja yrityksille joko asiakkaan omissa tiloissa tai Mediterapian tiloissa.

Liikunta on olennainen osa ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja hyvän työkyvyn ylläpitoa. Esimerkiksi selän kiputilojen paranemiseksi moni- muotoisen liikkumisen ylläpitäminen on välttämätöntä. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä teidän tarpeisiinne sopivaa virkistävää, rentouttavaa tai vahvistavaa liikuntaa koko porukalle!

Ryhmää ohjaa fysioterapeutti. Ryhmässä kannustetaan ja ohjataan itsehoitoon.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt » 

 

Liikettä arkeen (alkaa 5.9.2018)

Fysioterapeutin vetämä liikuntaryhmä senioreille

Paranna jaksamistasi ja hyvinvointiasi arjessa. Fysioterapeutin vetämässä senioreille suunnatussa liikuntaryhmässä pääset liikkumaan oikeaoppisesti ja turvallisesti. Ryhmässä tehdään monipuolisia harjoituksia, jotka parantavat toimintakyvyn eri osa-alueita, kuten liikkeenhallintakykyä, lihasvoimaa ja liikkuvuutta. Lisää liikettä arkeesi ja tule rohkeasti voimaan hyvin kanssamme!

Keskiviikkoisin klo 10.00-11.00

Hinta: 99€ / hlö (10 kertaa)

Aloitus: 5.9.2018 kello 10.00

Ilmoittaudu » 

“Fyysinen aktiivisuus on olennainen osa ihmisen kokonaisvaltaista terveyskuntoa ja hyvinvointia. Liikunnan terveysvaikutuksilla parannat jaksamistasi niin arjessa ja työssäkin. Lisäksi sopivalla liikunnalla voi ehkäistä monia kiputiloja.“ - Fysioterapeutti Anton Kyynärsalmi