Alaraajafysioterapia ja tukipohjalliset

Nilkan ja jalkaterän toimintahäiriöt saattavat aiheuttaa kuormitusongelmia jalkaterän, nilkan, polven, lonkan ja selän alueelle. Erilaisten alaraajaongelmien tausta on syytä selvittää. Mikäli kipua ilmenee rasituksessa ja etenkin rasituksen lisääntyessä tai jos kivut ovat säännöllisiä ja lähes aina samassa paikassa. Alaraajaongelmien syntyperää selvitämme alaraaja-analyysin avulla.
Mikäli alaraaja-analyysin perusteella ilmenee tarvetta yksilöllisille tukipohjallisille, valmistamme Sidas Medicalin toiminnalliset tukipohjalliset. 

Tukipohjallisilla pyritään tukemaan, ohjaamaan ja aktivoimaan jalkaterän sekä koko alaraajan toimintaa.  Sidas -materiaalit mahdollistavat tarkan ja nopean lopputuloksen ja asiakas saa tukipohjalliset useimmiten mukaansa jo ensimmäisellä käyntikerralla. Korkealuokkaiset, lämpömuovailtavat materiaalit mahdollistavat tarkan ja nopean valmistuksen. Valmiita pohjallisia on myös mahdollista muokata jälkeenpäin. Materiaalit voidaan valita käyttötarkoituksen ja kengän mukaan ja kaikki materiaalit ovat vesipestäviä.

Podiatech by Sidas -menetelmä huomioi sen tosiasian, että jokainen jalka on erilainen. Vain yksilöllisesti valmistettu pohjallinen antaa jalkaterälle ja alaraajalle mahdollisuuden optimaaliseen toimintaan. Alaraajaongelmien ratkaisuun kuuluu aina osana kenkäneuvonta, tarvittavat fysioterapeuttiset hoidot ja harjoitteet alaraajan toiminnan parantamiseksi.

Voit tutustua lisää Sidas -menetelmään sivuilla www.sidas.com

Varaa aika netissä »

Jos et löydä sopivaa aikaa, soita p. 08 81 55 282 tai lähetä sähköpostia mediterapia@rokua.com