Oulun Mediterapia

Oulun Mediterapia Oy tuottaa laadukkaita kuntoutuspalveluja kaiken ikäisille. Erityisosaamisemme on tuki- ja liikuntaelinsairauksien kuntoutus. Tarjoamme asiakkaillemme kuntoutustalon, mistä saa kaikki keskeiset lääkinnälliseen ja ammatilliseen kuntoutukseen liittyvät toiminnot oheispalveluineen. Meiltä laadukasta fysioterapiaa ja hierontaa kolotukseen ja jomotukseen.

Kuntoutus

Monipuoliset kuntoutuspalvelut tähtäävät asiakkaan työ- ja toimintakyvyn kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Vankan kokemuksen omaava kuntoutustiimimme osaa kaiken mitä kuntoutumiseesi tarvitset. OMT fysioterapiaa, akupunktiota, toimintaterapiaa, lääkärin ja psykologin palveluita... Tutustu!

Lue lisää

Sport

Edistyksellistä kuntotestausta ja asiantuntevaa liikuntavalmennusta kaikille liikkujille monipuolisine oheispalveluineen. Sportin toiminnasta vastaa huippuammattilainen, liikuntafysiologi Hannu Kaikkonen.

Lue lisää

Hinnasto

Katso ajantasainen palveluidemme hinnasto ja varaa aika milloin haluat 24/7 netissä. Meillä käy maksuvälineenä käteinen, pankkikortit ja yleisimmät luottortit.

Lue lisää

Henkilökunta

Ammattitaitoissa tiimissämme on fysioterapeutteja, lääkäreitä, psykologeja, toimintaterapeutteja, liikuntafysiologi, kuntoutusohjaajia, ja hierojia.

Tutustu henkilökuntaamme