Oulun Mediterapia

Oulun Mediterapia Oy tuottaa laadukkaita kuntoutuspalveluja kaiken ikäisille. Erityisosaamisemme on tuki- ja liikuntaelinsairauksien kuntoutus. Tarjoamme asiakkaillemme kuntoutustalon, mistä saa kaikki keskeiset lääkinnälliseen ja ammatilliseen kuntoutukseen liittyvät toiminnot oheispalveluineen. Meiltä laadukasta fysioterapiaa ja hierontaa kolotukseen ja jomotukseen.

Palvelut

Mediterapia tuottaa laadukkaita lääkinnällisen ja ammatillisen kuntoutuksen palveluja oheispalveluineen kaiken ikäisille. OMT fysioterapiaa, akupunktiota, hierontaa, kuntotestausta... Tutustu!

Lue lisää

Hinnasto

Katso ajantasainen palveluidemme hinnasto ja varaa aika milloin haluat 24/7 netissä. Meillä käy maksuvälineenä käteinen, pankkikortit ja yleisimmät luottortit.

Lue lisää

Ajanvaraus

Internet-ajanvarauksesta voit varata ajan terapeuteille, lääkäreille ja hierojille. Jos et löydä sopivaa palvelua tai aikaa, ole yhteydessä p. 08 81 55 282 tai mediterapia@rokua.com

Varaa aika

Henkilökunta

Ammattitaitoissa tiimissämme on fysioterapeutteja, lääkäreitä, psykologeja, toimintaterapeutteja, liikuntafysiologi, kuntoutusohjaajia, ja hierojia.

Tutustu henkilökuntaamme