Johtajapolku

Patikoi konkareiden matkassa vahvan johtajuuden ytimeen. Koulutus johtajille Rokuan ainutlaatuisen luonnon keskellä, vuoden retkikohteessa.

Lähde patikkaretkelle arvojohtamisen maailmaan ja opi kuinka rakennetaan menestyvä tiimi. Johtajapolulla, Rokuan ainutlaatuisen luonnon ympäröimänä, konkarit kertovat inspiroivia tarinoita huippu-urheilusta ja bisnesmaailmasta

Johtajapolulla kuullaan virikeluentoja ja jaetaan kokemuksia menestystarinoista ja epäonnistumisista sekä arvojohtamisesta. Lisäksi saadaan fyysisen kunnon avaimet hyvinvoinnille ja johtajan työkyvylle. Matkalla pysähdytään nauttimaan lounasta Kirvesjärven kodalle, jossa tulen äärellä keskutellaan luottamuksen rakentamisesta. Hämärän tullessa siirrytään illalliselle Rantakodan tunnelmallisiin tiloihin.

Oppaat matkalla:

Lasse Kukkonen jääkiekkomaajoukkueen kapteeni – Luotettava, monessa liemessä keitetty jääkiekkomaajoukkueen kapteeni ja liideri, joka ei esittelyjä kaipaa.

Hannu Kaikkonen liikuntafysiologi & ammattivalmentaja – Valmentaja yli 30 vuoden kokemuksella, kansainvälinen EU:n valmennuksen maisteritutkinto ja hyvinvoinnin asiantuntija.

Veikko Lohikoski tuotekehitysjohtaja – ICT -alalla kovassa kilpailussa globaalien tiimien vetäjä ja Euroopan radiotuotekehityksen vetäjänä toimiva ja Nokian Innovation Awardinkin 2017 pokannut johtaja.

Päivi Lohikoski toimitusjohtaja, tuotantotalouden tohtori, viestinnän ja yhteisöjohtamisen asiantuntija ja tekijä – innovatiivinen monelta eri toimialalta ja myös ulkomailta kokemusta kerännyt monialainen asiantuntija ja tuotantotalouden tohtori, erityisalana virtuaalitiimien ja osaamisen johtaminen.

Ilmoittaudu » 

Tehokkaat tiimit, luottamuksen kulttuuri ja hyvinvointi menestystekijöinä.

Min. 10, max. 20 osallistujaa. Pidätämme oikeuden sisällöllisiin muutoksiin.